Handelsbetingelser

Bøgerne på Ole Jespersens bogshop er min private ejendom, hvorfor der alene er tale om privat handel mellem kunden (dig) og Ole Jespersen (mig). Af samme årsag er der ikke moms på bøgerne.

Priser på min bogshop  er anført i danske kroner. Levering er ikke inkluderet i prisen, men beregnes og pålægges ordren i forbindelse med checkout.

Da jeg kan have behov for at kontakte dig i forbindelse med ordrebehandling, er det nødvendigt, at du udfylder e-mail og telefonnummer, så du kan blive opdateret om din bestilling.

Skulle der være opstået skade i forbindelse med leverancen og/eller transporten bedes du omgående kontakte mig. Jeg vil derfor bede dig om at kontrollere varen straks ved modtagelse af din leverance.

Jeg vil normalt afsende din ordre inden for 1-2 dage. Leveringstiden afhænger af fragtfirmaets servicemål og overholdelse af samme.

Hvis der er muligt for den aktuelle vare, kan du vælge forsendelsestype i forbindelse med checkout. I forbindelse med checkout vil du altid kunne se den aktuelle forsendelsespris. Efter nærmere aftale er det også muligt at hente bøgerne hos mig. Det koster ikke noget.

Refundering og tilbagebetaling i forbindelse med returnering af ikke-ønskede og/eller defekte varer foretages elektronisk via bank til bank overførsel. For at kunne gøre dette vil vi bede dig om de nødvendige bankoplysninger ved returnering af varer.

Dine personlige oplysninger bliver ikke givet videre til 3. part med udtagelse af navn- og adresseoplysninger, der gives videre til vores transportfirma, for at vi kan levere ordren.

Kundeservice

Jeg kan kontaktes via e-mail info@olejespersen.dk. Det er også muligt at benytte telefon 20 99 78 80 i tidsrummet 16.30-18.30, eksklusive søn- og helligdage samt ferier.

Børn og unge under 18 år

For at handle på i min webshop skal du være fyldt 18 år. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre.

Ejendomsforbehold

Jeg opretholder ejendomsretten til produkter, indtil fuld og endelig betaling er sket.